Ingredientai (10 batonėlių):

200 gramų avižų
100 gramų riešutų ir džiovintų vaisių
30 gramų medaus

Paruošimas:

Iš pradžių keptuvėje apkepkite avižų dribsnius. Tada suberkite patinkančius džiovintus vaisius ir susmulkintus riešutus. Sumaišykite visa tai su medumi ir sukrėskite į negilią formą, gerai suspausdami. Padėkite į šaldytuvą, kad javainiai sustingtų. Kai sustings, supjaustykite į nedidelius batonėlius.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)