26 cm skersmens formai reikės:

450 ml. avižinių miltų
220 ml. anakardžių
8-10 datulių (be kauliukų)
70 ml. kakavos miltelių
žiupsnis druskos
1,5 labai gerai prinokusio banano
60 ml. pasterizuotų obuolių sulčių
sauja graikinių riešutų

Virtuviniu kombainu ar smulkintuvu susmulkinkite kartu avižinius miltus, anakardžius, datules, kakavą ir druską. Turėtų susidaryti rupi, miltus primenanti masė.

Įdėkite į ją smulkintus bananus ir įpilkite obuolių sulčių. Dar sykelį viską gerai susmulkinkite.

Iškrėskite masę į ant sviestiniu popieriumi dengtą formą, išlyginkite ją, prispauskite prie dugno. Ant viršaus į masę įbadykite smulkintus graikinius riešutus.

Palikite šaltai bent kelioms valandoms. Supjaustykite šokoladainį į smulkesnius gabalėlius.

Skanaus! (nebaigtą valgyti, geriausiai laikyti šaldytuve).
Šaltinis
Temos
feastofguiltypleasures.blogspot.com
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)