Sumuštinukai su brokolių kremu

 (3)
Sveikesnis pasirinkimas!
© Shutterstock

2-3 porcijos

Jums reikės:
Kremui:

200 g virtų brokolių (apie pusė puodelio) – geriausia naudoti brokolius, virtus dieną prieš gaminimą
100 g fetos sūrio
1 skiltelės česnako
Saujos trintų migdolų
Šviežiai maltų pipirų
Vandens

Sumuštinukams:

3-4 riekių mėgstamiausios pilno grūdo duonos
10 vyšninių pomidoriukų
Šviežio baziliko

Paruošimas

Sumaišykite visus kremui skirtus ingredientus su šiek tiek vandens ir sutrinkite trintuve iki vientisos masės. Užtepkite kremą ant duonos (galite duoną iš anksto paskrudinti). Papuoškite pomidoriukais ir bazilikais.

Skanaus!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Tradicinės Cezario salotos (3)

Cezario salotos pažįstamos daugeliui, tačiau, ar žinote, kokia yra šių salotų istorija bei tradicinis paruošimo būdas?

Apelsininė vištiena su medumi (1)

Norėtumėte kažko skanaus ir paprasto? Nenorite ilgai stovėti prie viryklės? Puiku. Siūlau jums patiekalą, kurį pagaminsite greitai ir dar greičiau suvalgysite.

Kaip panaudoti kiaušinius, kad netektų išmesti: 3 Nidos Degutienės receptai (1)

Šventės baigėsi, o margučiai - ne. Ką daryti? Pasak Nidosrecetai.lt autorės Nidos Degutienės, jeigu kiaušiniai buvo virti Velykoms ir laikomi šaldytuve, jie yra saugūs valgyti ir po švenčių.

Ruošiamės Velykoms: gudrybės ir patarimai

TOP 8 svarbiausi patarimai prieš ruošiantis gražiausiai pavasario šventei. Kaip atskirti kiaušinis virtas ar žalias, šviežas ar ne. Kiek laiko virti kiaušinius ir kuo skiriasi balti kiaušiniai nuo rudų. Sužinosite, kaip natūraliomis priemonėmis nudažyti kiaušinius įvairiausiomis spalvomis.

Gardusis kiaulienos kepsnys su citrininiu padažu (2)

Velykų stalui - sultingas ir gardus kepsnys!