Sumuštinukai su brokolių kremu

 (3)
Sveikesnis pasirinkimas!
© Shutterstock

2-3 porcijos

Jums reikės:
Kremui:

200 g virtų brokolių (apie pusė puodelio) – geriausia naudoti brokolius, virtus dieną prieš gaminimą
100 g fetos sūrio
1 skiltelės česnako
Saujos trintų migdolų
Šviežiai maltų pipirų
Vandens

Sumuštinukams:

3-4 riekių mėgstamiausios pilno grūdo duonos
10 vyšninių pomidoriukų
Šviežio baziliko

Paruošimas

Sumaišykite visus kremui skirtus ingredientus su šiek tiek vandens ir sutrinkite trintuve iki vientisos masės. Užtepkite kremą ant duonos (galite duoną iš anksto paskrudinti). Papuoškite pomidoriukais ir bazilikais.

Skanaus!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Žuvis, troškinta žaliajame petražolių padaže (2)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Lengviau ir skaniau“ Dėkojame Liucijai ir laukiame jūsų receptų.

Vištienos šašlykas iš orkaitės (3)

Žinoma, šašlykas, keptas gamtoje, visada gardesnis ir teikiantis daugiau malonių emocijų, tačiau ir keptas orkaitėje pavyksta ne ką prasčiau. Bandom!

Marcipanas. Ko nežinojote apie šį didikų vertintą skanėstą (3)

Konditerijos gaminiai – ne tik prisiekusių smaližių džiaugsmas, bet ir kiekvieno virtuvės meistro pasididžiavimas. Yra vienas desertas, sukeliantis daugiausiai diskusijų dėl savo paslaptingos kilmės istorijos – tai marcipanas, Lietuvoje gyvuojantis daugiau nei 400 metų.

Varškės apkepas su natūraliu jogurtu (2)

Niekas negali atsispirti šiam varškės apkepui!

Saldus omletas (2)

Kai įprasti omletai tampa nuobodūs, pamėginkite saldų omletą!