Reikės:

500 gr. mėgiamo faršo,
400 gr. jaunos cukinijos,
1 svogūnas,
2 skiltelės česnako,
pundelis krapų,
druska,
malti juodieji pipirai,
1 kiaušinis,
1 sauja manų kruopų.

Pirmiausia pasiruošiame cukiniją, ją sutarkuojame vidutinio stambumo (burokine) tarka.

Tuomet smulkiai supjaustome svogūną, krapus, sutraiškome arba susmulkiname česnaką. Į indą sudedame faršą, cukiniją, svogūną, česnaką, krapus, beriame manus, mušame kiaušinį, dedame prieskonius. Labai gerai viską išmaišome, kad faršas bei cukinija pasiskirstytų tolygiai. Tokiu atveju kepsniukai bus ne tik sultingi, bet ir ganėtinai tvirti.

Darome kepsniukus ir kepame įkaitintame aliejuje.

Kai iškepa, dedame į puodą, užpilame sultinuku, galima įdėti porą šaukštų pomidorų pastos ir truputį patroškinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)