Reikės:

700 g kiaulienos,
šlakelis aliejaus kepimui,
4 skiltelės česnako,
2 morkos,
2 nemažos bulvės,
0,5 šaukštelio kmynų,
0,5 čili pipiro,
0,5 šaukštelio dž.čiobrelio,
2 l daržovių sultinio,
druskos žiupsnelis,
1 saldi paprika,
žalumynų,
keli šaukštai pomidorų padažo arba 1 šaukštas pomidorų pastos.

Keptuvėje su aliejumi apkepinkite smulkintą kiaulieną (1 kąsnio gabaliukais) iki gražiai apskrus.

Sudėkite į puodą, kuriame virsite sriubą. Suberkite nemažais gabaliukais smulkintas bulves, užpilkite sultiniu ir virkite, kol bulvės suminkštės.

Keptuvėje su aliejumi kepinkite smulkintas morkas, česnakus, papriką, čili iki gražiai apkeps. Berkite kmynus, čiobrelius, druską, pomidorų padažą. Išmaišykite ir supilkite į verdančią guliašienę. Jei reikia, pilkite dar sultinio ar vandens. Pavirkite 10 min. Paragaukite, ar netrūksta skonio. Jei reikia, įberkite dar prieskonių.

Prieš tiekiant užberkite smulkintų žalumynų.