Spalvingas portugališkas troškinys

 (2)
Siūlome pamatyti, kaip gaminamas tradicinis portugališkas troškinys kataplana. Jūros gėrybės, daržovės, čiorisas ir ryškiausios spalvos – vienoje lėkštėje.
© Shutterstock nuotr.

Restorano „Galo do Porto“ virėjas Andrius Jukonis išmokys, kaip pasigaminti portugališką troškinį.

Jums reikės:

1/2 geltonosios, raudonosios paprikos
4 skiltelių česnako
2 svogūnų
100 g midijų
100 g jūros kriauklių
100 g aštuonkojų
100 g sepijų
8 krevečių
paprikų-česnakų padažo
100 ml baltojo vyno
petražolių

Kaip pasigaminti troškinį, žiūrėkite reportaže.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Varškės užtepėlė su žalumynais (1)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Lengviau ir skaniau“ Dėkojame Julijai ir laukiame jūsų receptų.

Tradicinės Cezario salotos (3)

Cezario salotos pažįstamos daugeliui, tačiau, ar žinote, kokia yra šių salotų istorija bei tradicinis paruošimo būdas?

Apelsininė vištiena su medumi (1)

Norėtumėte kažko skanaus ir paprasto? Nenorite ilgai stovėti prie viryklės? Puiku. Siūlau jums patiekalą, kurį pagaminsite greitai ir dar greičiau suvalgysite.

Kaip panaudoti kiaušinius, kad netektų išmesti: 3 Nidos Degutienės receptai (1)

Šventės baigėsi, o margučiai - ne. Ką daryti? Pasak Nidosrecetai.lt autorės Nidos Degutienės, jeigu kiaušiniai buvo virti Velykoms ir laikomi šaldytuve, jie yra saugūs valgyti ir po švenčių.

Ruošiamės Velykoms: gudrybės ir patarimai

TOP 8 svarbiausi patarimai prieš ruošiantis gražiausiai pavasario šventei. Kaip atskirti kiaušinis virtas ar žalias, šviežas ar ne. Kiek laiko virti kiaušinius ir kuo skiriasi balti kiaušiniai nuo rudų. Sužinosite, kaip natūraliomis priemonėmis nudažyti kiaušinius įvairiausiomis spalvomis.