Reikės:

500 g žuvies file,
1 morka,
1 svogūnas,
1 nedidelė cukinija,
100 g krevečių,
3 bulvės,
3 skiltelės česnako,
100 g ryžių,
druskos,
pipirų,
žalumynų,
3 l žuvies sultinio (iš kubelių).

Į sultinį beriame kubeliais pjaustytas bulves ir riekutėmis pjaustytas morkas.

Keptuvėje įkaitiname lašelį aliejaus ir apkepiname smulkintą svogūną, kubeliais pjaustytą cukiniją, smulkintus česnakus.

Kai bulvės suminkštėja dedame ryžius ir verdame toliau, kol ryžiai suminkštėja.

Likus 10 min. iki pabaigos, dedame smulkintą žuvies file, krevetes ir keptas daržoves. Beriame prieskonius ir baigiame virti.

Skanaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)