Reikės:

500 g bulvių
1 stiklinė krakmolo
0,5 stiklinės vandens
0,5 stiklinės pieno
1 kiaušinio
2 svogūnų
40 g sviesto
pagal skonį druskos

Gaminimas:

Bulves nulupkite, išvirkite ir sugrūskite.

Krakmolą užpilkite šaltu vandeniu, išmaišykite ir užplikykite verdančiu pienu.

Į bulvių košę įmuškite kiaušinį, supilkite krakmolą, pagardinkite druska ir gerai išminkykite.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite svieste.

Iš bulvių masės formuokite kukulius, į vidų įdėkite kepinto svogūno. Kukulius virkite pasūdytame vandenyje 10-15 minučių. Patiekite su tirpintu sviestu arba grietine.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)