Ingredientai:

2 silkių išklotinės;
1 didesnis svogūnas;
Majonezas;
Vyšniniai pomidoriukai.

Gaminimo eiga: Šiam patiekalui tinka bet kokia silkė - tiek file aliejuje, tiek dūmo skonio, man skaniausia sūdyta išklotinė. Dar vienas patarimas - naudokite majonezą maišeliuose - bus labai patogu gražiai ir tolygiai paskleisti jį lėkštėje.

Silkę be odos supjaustom gabaliukais, talpiai suspraudžiame juos silkinėje ar gilesnėje lėkštėje. Gausiai užbarstome kapotu svogūnu, paslepiame visą šį turinį po majonezu, ir galiausiai susmaigstome per pusę perpjautus vyšninius pomidoriukus. Jei turite stambių pomidorų, puikiausiai tiks ir pjaustyti gabaliukais.

Pabaigai užmalkite juodų pipirų ar tiesiog pabarstykite maltais.

Skanaus!

Mėgstate gaminti? Atsiųskite savo receptą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)