Produktai:

500 g silpnai sūdytos silkės,
5 šaukštai majonezo,
2 šaukšteliai kario prieskonių,
1 šaukštelis malto imbiero,
2 šaukšteliai marinuotų garstyčių,
1 svogūnas.

Kaip gaminti:

Silkę išdarinėkite. Karį, maltą imbierą sumaišykite su majonezu ir garstyčiomis. Į padažą sudėkite silkės filė, išmaišykite ir palikite 15 – 20 min. Paskui sudėkite silkę į indą kartu su svogūnų žiedais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)