Jums reikės:

· 30 pačių paprasčiausių keturkampių sausainių;
· 10 džiovintų juodųjų slyvų;
· 10 džiovintų abrikosų;
· 10 džiovintų datulių;
· 200 ml 35 proc. riebumo grietinėlės;
· 150 gramų riešutų;
· 5 valgomųjų šaukštų skysto medaus.

Gaminimas:

Džiovintus vaisius nuplaukite. Abrikosus ir juodąsias slyvas maždaug 3 minutes pavirkite vandenyje. Tuomet išgriebkite ir padėkite ant popierines servetėlės, kuri sugers drėgmę. Kiekvieną vaisių šiek tiek įpjaukite - į vidų pridėkite riešutų.

Grietinėlę išplakite iki standžių putų, sudėkite į kulinarinį maišelį. Tuomet ant kiekvieno sausainio kulinariniu maišeliu sukurkite savotišką grietinėlės šulinėlį, o į jo vidų įsodinkite po vieną riešutais įdarytą džiovintą vaisių, po to apliekite medumi.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)