Reikės:

1 lašišos pjausnio,
1 saujelės daigintų saulėgrąžų daigų,
1 nedidelio, prinokusio avokado,
1 žiupsnelio maltų pipirų,
1 skiltelės česnako,
šlakelio citrinos,
kelių „Frisse“ salotų lapelių,
liucernos daigų,
spindulinių pupuolių.

Dedame lašišos pjausnį į garų puodą ir gariname jį apie 15–20 min. Kol lašiša garinasi, pagaminame avokadų kremą. Avokadą nulupame, perpjauname į kelias dalis ir suberiame į elektrinį maisto smulkintuvą. Kartu sudedame šlakelį citrinos sulčių, česnako skiltelę, žiupsnelį pipirų.

Pagal skonį pasūdome ir smulkiname iki purios kremo konsistencijos. Saulėgrąžų daigus ir salotų lapus nuplauname, nusausiname ir gražiai išdėliojame lėkštėje. Paruoštą lašišos pjausnį dedame ant viršaus ir užkrečiame šiek tiek avokado kremo. N

uplauname ir nusausiname liucernos daigus ir papuošiame avokadų kremą. Užbarstome šiek tiek spindulinių pupuolių. Skanaus!