Salotos su lašiša Nicos stiliumi

 (5)
Lašiša likusi nuo vakar pietų, kaip ir bulvės. Pridėjus dar keletą ingredientų, gauname puikias salotas pietums.
Salotos su lašiša Nicos stiliumi
© Recepto autorė

1 porcija (438 kcal):

– kelios virtos bulvės, apie 100 g
– keptos lašišos, apie 100 g
– 1 virtas kiaušinis
– sauja virtų šparaginių pupelių
– 5 žalios alyvuogės
– šaukštelis kaparėlių
– keli pomidoriukai
– saujelė rukolos

Padažui po šlakelį – „Extra Virgin“ aliejaus, grūdėtų garstyčių, medaus, citrinos sulčių. Druskos nedėjau, pagardinau juodaisiais pipirais.

Bon appétit!

Šis receptas paimtas iš sveiko maisto „Facebook“ puslapio „Valgau be sąžinės graužimo“.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Marcipanas. Ko nežinojote apie šį didikų vertintą skanėstą (3)

Konditerijos gaminiai – ne tik prisiekusių smaližių džiaugsmas, bet ir kiekvieno virtuvės meistro pasididžiavimas. Yra vienas desertas, sukeliantis daugiausiai diskusijų dėl savo paslaptingos kilmės istorijos – tai marcipanas, Lietuvoje gyvuojantis daugiau nei 400 metų.

Varškės apkepas su natūraliu jogurtu (2)

Niekas negali atsispirti šiam varškės apkepui!

Varškėčiai su spanguolėmis (6)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Lengviau ir skaniau“ Dėkojame Giedrei ir laukiame jūsų receptų.

Skanios ir sveikos salotos (3)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Lengviau ir skaniau“ Dėkojame Natalijai ir laukiame jūsų receptų.

Senas geras Kuršėnų vyniotinis (8)

Ar būtina laukti progos, kad palepintume šeimą gardžiu desertu? Tikrai ne! Juolab, kad Kuršėnų vyniotinis pagaminamas visai lengvai.