Reikės:

Salotų lapų,
Pomidoro
Geltonosios paprikos
Mandarino (apelsino)
Kalamata alyvuogių
Konservuotų kukurūzų
Virtų avinžirnių
Kietojo sūrio pabarstymui

Užpilui: grūdėtųjų garstyčių, citrinų sulčių, medaus (arba cukraus), juodųjų pipirų, druskos, alyvuogių aliejaus.

Gaminimas:

Salotų lapus suplėšyti, pomidorą ir papriką supjaustyti juostelėmis, mandariną ir alyvuoges supjaustyti mažais gabaliukais. Daržoves sudėti į dubenį, užberti keliomis saujomis virtų avinžirnių, užpilti salotų užpilu ir užbarstyti tarkuotu kietuoju sūriu. Šios salotos sočios ir tinka kaip pagrindinis patiekalas. Skanaus!

Inesa V.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)