Salotos iš greitai paruošiamų makaronų „Vasaros skonių paletė“

Ingredientai:

1 pakelis greitai paruošiamų makaronų „Dorea“ be skonio stipriklių ir konservantų
4 valgomi šaukštai konservuotų kukurūzų
4 valgomi šaukštai žalių žirnelių
120 g. plonai pjaustytos paskrudintos šoninės
1 sauja rukolos
1 dėžutė daigintų žirnių
Keletas griežinėlių morkų ir ridikėlių (3 salotų porcijoms 12 vnt.)

Padažui:

4 šaukštai lieso jogurto
2 skiltelės česnako
4 krapų stiebai
Šviežiai maltų pipirų pagal skonį
Druskos pagal skonį

Gaminimo būdas:

Greitai paruošiamus makaronus užpilti karštu vandeniu ir palaukti kol išbrinks. Tada nupilti nuo jų užsilikusį vandenį ir sudėti į salotoms skirtą dubenį, kuriame salotas būtų patogu išmaišyti. Tuomet sudėti kukurūzus, žalius žirnelius, keptuvėje paskrudintos šoninės juosteles.

Norint, kad šoninėje būtų mažiau aliejaus, rekomenduojama pakepintas juosteles sudėti ant popieriaus, kad susigertų riebalai ir, tik nusausinus šoninę, dėti ją į salotas. Taip pat į makaronų salotas sudėkite saują rukolos, daigintus žirnius, keletą griežinėlių morkų ir ridikų.

Gaivų padažą salotoms pasigaminkite iš lieso jogurto, susmulkintų česnako skiltelių, krapų ir šviežiai maltų pipirų bei druskos, kurių užbarstykite pagal skonį.

Skanaus!


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)