500 gr. krabų lazdelių,
200 gr. lašišos sūdytos,
200 gr. raudonų ikrų,
2 kiaušiniai,
0.5 svogūno,
druska, pipirai pagal skonį,
majonezas.

Susmulkinkite krabų lazdeles, svogūną, kietai virtus kiaušinius, lašišą ir sumaišykite su ikrais. Pagardinkite druska, pipirais ir permaišykite su majonezu.

Galite dėti ir juodų ikrų arba netgi abi spalvas maišyti. Vietoj lašišos galit naudoti krevetes.

Dėkojame puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai už receptą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)