Reikės:

250 g morengų
300 g maskarponės
200 ml grietinėlės
1 v.š. cukraus pudros
1 v.š. citrinos sulčių
1 vanilės ankštis
500 g braškių
uogų papuošimui

Pasiruošti 22 cm skersmens formą, vanilės ankštį išskobti ir įdėti į grietinėlę. Grietinėlę išplakti su maskarpone, citrinos sultimis, cukrumi. Į formą pakaitomis dėti morengus, supjaustytas braškes, kremą. Viršų išlyginti ir dėti kelioms valandoms į šaldytuvą. Išimkite ir puoškite uogomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)