Produktai:

450 g sluoksniuotos tešlos,
500 g svogūnų,
50 g sviesto,
125 g bri sūrio,
7 – 8 čiobrelių šakelės,
1,5 šaukšto rudojo cukraus,
druskos,
pipirų pagal skonį.

Kaip gaminti:

1. Svogūnus nulupkite, supjaustykite žiedeliais, o šiuos – į keturias dalis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite svogūnus iki gelsvumo, pabarstykite druska, pipirais. Suberkite čiobrelių lapelius, patroškinkite dar 3 – 4 min. Apibarstykite svogūnus ruduoju cukrumi, pakepkite dar 2 – min., kad svogūnai būtų karamelės spalvos.

2. Sūrį supjaustykite gabalėliais.

3. Supjaustykite sluoksniuotą tešlą kvadratėliais, įtieskite į keksiukų formeles, prispauskite prie dugno ir sienelių, kad pasidarytų krepšeliai.

4. Ant kiekvieno krepšelio dugno uždėkite po gabalėlį sūrio, o ant viršaus – sluoksnį keptų svogūnų.

5. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

6. Patiekite šiltus, bet pyragėliai skanūs ir šalti.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)