Produktai:

Pagrindui:

125 g sviesto
125 g cukraus
1 kiaušinio
250 g miltų
1 a.š. kepimo miltelių
druskos

Įdarui:

150 g cukraus
3 didelių kiaušinių
300 g grietinės
300 g natūralaus jogurto
1 pakelio vanilinio pudingo
mažo indelio konservuotų persikų

Kaip gaminti:

1. Iš produktų pagrindui suminkykite tešlą. Valandą ją palaikykite šaldytuve.

2. Ne mažesnę kaip 26 cm skersmens formą, nuimamais aukštais kraštais, išklokite iškočiota tešla, padarydami maždaug 5 cm aukščio bortelius.

3. Ant tešlos dėkite kubeliais pjaustytus persikus.

4. Mikseriu išplakite kiaušinius su cukrumi iki baltumo. Sudėkite grietinę, jogurtą, pudingo miltelius ir dar gerai išplakite.Supilkite i formą ant persikų.

5. Kepkite apie valandą, kol pyragas graziai nurus. Nedarinėkite orkaitės durelių, kad pudingo įdaras nesubliūkštų.

6. Iškepusį įdarą atvėsinkite. Nors valandą palaikykite šaldytuve.

Pjaustykite ir skanaukite minkštutėlį, purų pyragą.

Skanaus!

Dėkojame DELFI skaitytojai Ramintai už receptą!

*************

Mėgstate gaminti? Pasidalinkite savo receptu su DELFI skaitytojais! Savo receptą, surašytą taisyklinga lietuvių kalba, ir nuotrauką talpinkite apačioje esančioje formoje. Ačiū!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)