Pomidorų šaltsriubė

 (24)
Šiam gaiviam patiekalui, kuris primins vasarą, pagaminti reikės (2 porcijoms): dviejų pomidorų sulčių stiklinių, dviejų stiklinių kefyro arba rūgpienio, 1 agurko, 2 kietai virtų kiaušinių, ryšulėlio susmulkintų svogūnų laiškų bei krapų, kelių baziliko lapelių, žiupsnelio cukraus, druskos, pipirų.
Pomidorų <em>šaltsriubė</em>
© Shutterstock nuotr.

Plaktuvu išmaišykite pomidorų sultis ir kefyrą arba rūgpienį, suberkite druską, cukrų, pipirus. Suberkite smulkintus svogūnų laiškus, krapus, juostelėmis supjaustytą agurką. Sudėkite į keturias dalis padalintus kiaušinius, papuoškite baziliko lapeliais.

Skanaus!

www.DELFI.lt
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Naminė saldžiarūgštė cukinija (2)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano mėgstamiausias konservavimo receptas“. Dėkojame Sandrai ir laukiame jūsų receptų.

Kaip paruošti grybai lengviau virškinami? (6)

"Ar pakeptos grybų kepurėlės sunkiau virškinamos nei virti grybai? Kaip geriausia yra paruošti grybus vartojimui?",- klausia skaitytoja Marija.

Rūtos cukinija su česnaku (6)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano mėgstamiausias konservavimo receptas“. Dėkojame Daivai ir laukiame jūsų receptų.

„Rio skonis“ (V): kur naudojami sportininkų maisto likučiai? (1)

Kol maisto ir gėrimų tiekėjai bei mitybos specialistai sudaro specialias dietas 18 tūkstančių sportininkų, pareigūnų ir personalo darbuotojų Rio de Žaneiro Olimpiniame kaimelyje, dešimtys virėjų užsiima kuo kitu – komplekse likusį maistą paverčia patiekalais miesto benamiams.

Agurkai su pomidorų padažu (7)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano mėgstamiausias konservavimo receptas“. Dėkojame Gražinai ir laukiame jūsų receptų.