Pomidorų šaltsriubė

 (24)
Šiam gaiviam patiekalui, kuris primins vasarą, pagaminti reikės (2 porcijoms): dviejų pomidorų sulčių stiklinių, dviejų stiklinių kefyro arba rūgpienio, 1 agurko, 2 kietai virtų kiaušinių, ryšulėlio susmulkintų svogūnų laiškų bei krapų, kelių baziliko lapelių, žiupsnelio cukraus, druskos, pipirų.
Pomidorų <em>šaltsriubė</em>
© Shutterstock nuotr.

Plaktuvu išmaišykite pomidorų sultis ir kefyrą arba rūgpienį, suberkite druską, cukrų, pipirus. Suberkite smulkintus svogūnų laiškus, krapus, juostelėmis supjaustytą agurką. Sudėkite į keturias dalis padalintus kiaušinius, papuoškite baziliko lapeliais.

Skanaus!

www.DELFI.lt
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Sultingi mėsos ir cukinijų kepsniukai (3)

Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.

Meksikoje suteptas didžiausias sumuštinis šalies istorijoje (2)

Daugybė virėjų iš visos Meksikos trečiadienį, liepos 27 dieną, rinkosi šalies sostinėje, kur pagamino net 66 metrų ilgio tradicinį sumuštinį-monstrą. Panašu, kad pastangos atsipirko – jis pripažintas didžiausiu kada nors Lotynų Amerikoje pagamintu sumuštiniu.

Šokoladinis tortas „Siurprizas“

Šis receptas atsiųsta konkursui „Skaniausias vasaros desertas“. Kviečiame dalyvauti ir jus!

Virtuvėje karaliauja miško gėrybės: patiekalai iš grybų

Kad ir kaip pyktume ant tikro lietuviško oro ir lietuviškos vasaros, galime įžvelgti tam tikrų pliusų. Alinantis karštis ir nesibaigiančios liūtys (tie 7 miegantys broliai išties įkyrūs) miškus paverčia tikra grybų karalija.

Migdolinis pyragas su figomis (1)

Šis receptas atsiųsta konkursui „Skaniausias vasaros desertas“. Kviečiame dalyvauti ir jus!