1 l stiklainiui reikės:

650 g kietų pomidorų
450 g pernokusių pomidorų
25 g druskos

Gaminimas

Pernokusius pomidorus nuplaukite, supjaustykite ir susmulkinkite smulkintuvu. Pomidorų masę pakaitinkite iki virimo ir pertrinkite per sietelį. Gautas sultis pasūdykite ir pakaitinkite iki 95 laipsnių.

Kietus pomidorus nuplaukite ir sudėkite į sterilizuotą stiklainį, užpilkite karštomis sultimis. Stiklainius pridenkite paruoštais dangteliais, dėkite į puodą su verdančiu vandeniu ir kaitinkite 15 min. Stiklainius sandariai uždarykite ir apverskite, kol atvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)