Jums reikės:

· 1 kilogramų avienos
· 200 gramų ryžių
· 5 šaukštų lydyto sviesto
· 1 svogūno
· 6 džiovintų abrikosų
· 6 džiovintų slyvų
· 2 persimonų
· 5-6 kaštainių (pagal skonį)
· Druskos, juodųjų pipirų, čiobrelių ir cinamono – pagal skonį

Gaminimas:

1) Svieste apkepkite gabaliukais supjaustytą avieną. Po 15 minučių kepimo mėsą pagardinkite druska bei pipirais, sudėkite į keptuvę supjaustytą svogūną, susmulkintus džiovintus vaisius, kaštainius, pagardinkite čiobreliais, sudėkite kubeliais supjaustytus persimonus. Kelias minutes pakepinkite.

2) Visą masę iš keptuvės perdėkite į troškinimui skirtą puodą. Įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite, kol mėsa taps minkšta.

3) Kitame puode išsivirkite ryžius. Į ryžius sudėkite pasigamintą mėsą, gerai išmaišykite. Patiekite papuošusios žalumynais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)