Vien per praėjusius metus vartotojų, ieškančių šio užkandžio nuotraukų ir receptų, skaičius išaugo 35 procentais.

Womansday.com pristato kelis geriausius ir vaikams labiausiai tinkamus bananų sušių receptus iš „Pinterest“ svetainės, taip pat kelis, kuriuos ko gero užsinorėsite pasigaminti patys.

Elementarūs bananų sušiai

Viskas, ko jums prireiks, jei norite pagaminti šią sveiką sumuštinio alternatyvą – tortilijos, žemės riešutų sviesto, banano ir aštraus peilio, kad vyniotinį iš šių sudedamųjų dalių supjaustytumėte į sušius primenančiais gabalėlius.

„Nutellos“ ir bananų sušiai

Jei norite saldesnių sušių, žemės riešutų sviestą pakeiskite „Nutella“ kremu.

Bananų sušiai su pusryčių dribsniais

Vaikai bus sužavėti, ant pusryčių stalo išvydę gabalėliais supjaustytą, jogurte ir pusryčių dribsniuose apvoliotą bananą.

Bananų sušiai su ispaninio šalavijo sėklomis ir pistacijomis

Jei norite kiek įmantresnio patiekalo, aptepkite bananą savo mėgstamu riešutų sviestu ir apibarstykite ispaninio šalavijo sėklomis bei kapotais pistacijų riešutais.

Bananų sušiai su juoduoju šokoladu

Kai norisi kažko saldaus, lengvai pasigaminsite sveiką užkandį iš banano: pamerkite jį į ištirpintą juodąjį šokoladą, apibarstykite kokosų drožlėmis ir kapotais riešutais, supjaustykite gabalėliais ir valgykite.

Sveiki ir lengvai pagaminami bananų sušiai

Aptepkite bananų gabalėlius žemės riešutų sviestu ir apvoliokite traškiuose pūstuose ryžiuose – tokį užkandį pasigaminsite per kelias minutes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)