4 porcijos

Produktai:

700 g pievagrybių,
4 šaukštai sojos padažo,
2 šaukštai citrinos sulčių,
2 šaukšteliai maltų paprikų,
2 – 3 skiltelės česnako,
sauja krapų,
medinių pagaliukų.

Kaip gaminti:

1. Pagaliukus pamerkite į vandenį su keliais lašais citrinos sulčių.

2. Pievagrybius nuplaukite, nusausinkite. Krapus ir česnako skilteles susmulkinkite.

3. Pievagrybius sudėkite į polietileninį maišelį, suberkite smulkintus krapus, įpilkite citrinos sulčių, sojos padažo, suberkite smulkinus česnakus ir paprikos miltelius.

4. Maišelį užriškite, pakratykite, kad visi produktai viduje susimaišytų. Padėkite pievagrybius į šaldytuvą marinuotis 10 – 15 min.

5. Sumaukite pievagrybius ant pagaliukų, sudėkite į popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepkite 220 laipsnių orkaitėje 15 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)