Dviem porcijoms reikės:

- vieno nedidelio agurko,
- marinuotų burokėlių,
- šiek tiek svogūnų laiškų,
- dviejų didesnių ridikėlių,
- poros traškių salotų lapų,
- krapų,
- kefyro (riebesnio),
- druskos.

Nuskutame agurko žievę, supjaustome kubeliais. Pjaustytus marinuotus burokėlius dar šiek tiek susmulkiname. Supjaustome svogūnų laiškus, ridikėlius, krapus, salotos lapus pjaustome smulkiau - viską suberiame į dubenį, įpilame kefyro, užberiame šiek tiek druskos ir išmaišome. Galima užberti maltų juodųjų pipirų, bet labai mažai!

Štai ir viskas. Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją