Norėčiau pasidalinti savo receptu, kuriuo jau antrus metus stebinu svečius. Receptas paprastas, bet ne prastas.

Reikės:

– prancūziško batono;
– mocarela sūrio;
– saulėje džiovintų pomidorų;
– kaparėlių;
– žiupsnelio džiovinto baziliko arba picos prieskonių (aš naudoju pastaruosius).

Paruošimo eiga:

Ant plonai (~ 1 cm) supjaustyto batono riekelių dedame sūrį. Ant jo – saulėje džiovintus pomidorus. Tuomet į tarpus dedame kaparėlius ir visą pabarstome prieskoniais. Kepti ~200 laipsnių temperatūroje, kol sūris apsilydys (8-10 min.).

Skanaus.

Erika
Paprasti, bet ne prasti sumuštinukai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)