Reikės:

500 g naminio faršo,
3-4 šaukštai pieno,
pusė stiklinės tarkuoto fermentinio sūrio,
sumaltų džiūvėsėlių,
druskos, pipirų, krapų ir petražolių.

Gaminimas:

Faršą gerai išminkykite ir į jį suberkite fermentinį sūrį bei smulkiai pjaustytas petražoles ir krapus. Vidutinio dydžio kotletus formuokite sudrėkintomis rankomis - taip mėsa mažiau lips prie pirštų. Apvoliokite kotletus džiūvėsėliuose ir sudėkite į įkaitintą keptuvę, išteptą aliejumi. Apkepinkite kotletus iš abiejų pusių ir, sumažinę kaitr1, kepkite apie 12-15 minučių, priklausomai nuo kotletų dydžio. Gardu ragauti su bulvių koše, paskaninta gabalėliu sviesto.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)