Reikės:
500 g naminio faršo,
3-4 šaukštai pieno,
pusė stiklinės tarkuoto fermentinio sūrio,
sumaltų džiūvėsėlių,
druskos, pipirų, krapų ir petražolių.
Gaminimas:
Faršą gerai išminkykite ir į jį suberkite fermentinį sūrį bei smulkiai pjaustytas petražoles ir krapus. Vidutinio dydžio kotletus formuokite sudrėkintomis rankomis - taip mėsa mažiau lips prie pirštų. Apvoliokite kotletus džiūvėsėliuose ir sudėkite į įkaitintą keptuvę, išteptą aliejumi. Apkepinkite kotletus iš abiejų pusių ir, sumažinę kaitr1, kepkite apie 12-15 minučių, priklausomai nuo kotletų dydžio. Gardu ragauti su bulvių koše, paskaninta gabalėliu sviesto.
Skanaus!