200 g maltų džiūvėsėlių,
150 g ožkos pieno sūrio,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
4 šaukštai smulkintų petražolių,
2 raudonosios paprikos,
50 g špinatų lapelių,
druska ir šviežiai malti pipirai.

Gaminimo būdas:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Džiūvėsėlius, ožkos pieno sūrį ir petražoles sudėkite į maisto smulkintuvą, pabarstykite druska ir pipirais. Truputį paplakite.

2. Šiuo mišiniu įdarykite paprikų puseles. Jas sudėkite į kepimo skardą, pašlakstykite aliejumi ir kepkite apie 10 min, kol įdaras išsilydys ir paskrus.

3. Patiekite su aliejumi pašlakstytais špinatų lapeliais.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją