Ingredientai:

Kiaušiniai 3 vnt.
Sūris 100 g
Krevetės be kiautų 100 g
Sviestas
Pomidorai 1 vnt.
Švieži žalumynai papuošimui
Citrinų sultys 2 šaukštai
Pienas
Druska
Malti juodieji pipirai

Gaminimas

Krevetes sudėkite į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu ir virkite 2–3 min. Tada jas sudėkite į kiaurasamtį ir pašlakstykite citrinų sultimis.

Sūrį supjaustykite nedideliais gabalėliais, pomidorą supjaustykite griežinėliais. Ant karščiui atsparios sviestu išteptos keptuvės dugno sudėkite sūrio gabalėlius, pomidorus ir krevetes.

Kiaušinius išplakite su pienu, pasūdykite, įberkite maltų juodųjų pipirų. Kiaušinių masę supilkite ant ingredientų keptuvėje.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C, kepkite omletą 10 min. Prieš tiekdami pabarstykite omletą žalumynais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)