Trešnės - 15 vnt.
Česnakas - 1 skiltelė
Burokėlis (virtas, kumščio dydžio) - ½ vnt.
Apelsinas (sultys) – ½ vnt.

Burokėlį išvirti. Geriausia iškepti (nesūdytą) orkaitėje. Tada sutarkuoti. Iš trešnių išimti kauliukus, jas supjaustyti šiaudeliais. Sumaišyti su burokėliais. Paragauti.

Jeigu norisi skonio, kuriame labiau vyrautų trešnės, jų pridėti daugiau. Arba mažiau, jeigu norisi, kad vyrautų burokėliai. Tada česnaką supjaustyti kuo smulkiau. Viską sudėti į dubenį ir išmaišyti. Apšlakstyti apelsino sultimis. Skanaus.

Silvijuma

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)