Reikės:

400 g “Selga” sausainių
2 pakelių avietinio pudingo pudingo
500 ml pieno
100 g sviesto
1 skardinės “Rududu” karamelės
500 ml 35 % riebumo grietinėlės
2 A Š želatinos granulių
kakavos miltelių apibarstymui

Gaminimas:

Turimą stačiakampio formos skardą (Asta siūlo 20x30 dydžio) išklokite kepimo popieriumi.
Skardos dugną išdėkite sausainiais, kad kuo mažesni tarpeliai liktų.
Pašildykite "Rududu", kad suminkštėtų ir juo aptepkite sausainių sluoksnį.

Ant viršaus vėl išdėliokite sausainius.
Naudojant 500 ml pieno, pagal gamintojo nurodymus išvirkite pudingą.
Sudėkite sviestą, maišykite, kol sviestas ištirpo.
Pudingą atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Atvėsintą pudingą paskirstykite ant sausainių, išlyginkite.
Ir dar kart sausainių sluoksnis.

Želatiną ištirpinkite 1 V Š vandens.
Pakaitinkite, kol želatina ištirpo.
Grietinėlę išplakite iki standžių putų, įmaišykite tirpintą želatiną.
Grietinėlę paskirstykite ant sausainių sluoksnio.
Vienodai išlyginkite paviršių.

Uždenkite ir palikite šaltai 2 paroms (užtenka), kad sausainių sluoksniai suminkštėtų.