Reikės:

800g braškių
500 g varškės
1 l braškių želė
500 g sausainių
150 g sviesto

1. Sutriname sausainius ir sausainių trupinius sumaišome su 100 g sviesto. Tada masę tolygiai paskleidžiame po indo dugną ir suspaudžiame (tai bus torto pagrindas).

2. Varškę suplakame su 50 g sviesto ir gautą masę užpilame ant sausainių bei išlyginame.

3. Braškes supjaustome į smulkesnius gabalėlius ir tolygiai sudedame ant varškės.

4. Pagamintą 1l braškių žėlė atvėsiname ir užpilame ant torto.

5. Galiausiai tortą įdedame į šaldytuvą kol sustings žėlė.

Skanaus!

Karolina B.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)