Tešlai:

3 stiklinės miltų,
1 ind. kondensuoto pieno (saldaus),
1 kiaušinis,
1 šaukštelis sodos (nugesintas actu),

Kremui:

750 g pieno;
200 g sviesto;
1,5 stiklinės cukraus;
2 kiaušiniai;
3-4 šaukštai miltų (galima ir kiek daugiau);
1 pakelis vanilinio cukraus.

Tešlai sumaišom visus produktus. Tešlą padalinam į 8 vienodus rutuliukus.Tešlos gabaliuką iškočiojam keptuvės didumo blyną. Dedam į karštą ir sausą keptuvę. Po minutės verčiame į kitą pusę, blynai kepa labai greitai, todėl nesudeginkite. Taip sukepam visus blynus, jų kraštelius gražiai apipjaustom, atraižų neišmeskit, jų prireiks puošimui.
Kremui sumaišome visus produktus išskyrus sviestą, dedam ant ugnies, maišom intensyviai. Pabaigai įdedam sviestą.

Blynus tepam šiltu kremu. Ištepam kremu visą tortą, pabarstome trupinukais. Paliekame tortą šaldytuve kelioms valandoms. Skanaujam ir kitiem pasakom!!!

Odeta K.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)