Kaip tai padaryti, pamatysite žingsnis po žingsnio žemiau esančiame vaizdo reportaže.

Trumpai: trynius atskirkite nuo baltymų, baltymus dėkite į vieną dubenį, o trynukus - labai atsargiai, kad nepasižeistų, kiekvieną atskirai.

Baltymus išplakite iki standžių putų. Pagardinkite druska, pipirais, smulkiai tarkuotu sūriu ir kumpiu, žalumynais. Atsargiai išmaišykite.

Ant aliejumi ištepto kepimo popieriaus šaukštu dėkite baltymus su priedais. Darykite tiek kūgučių, kiek buvo kiaušinių. Kūgučius paplokite, viduryje šaukštu padarykite mažą duobutę

Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 175 laipsnių karštyje kelias minutes, kad baltymai pradėtų standėti. Išimkite iš orkaitės ir į kiekvieną duobutę atsargiai įtupdykite po trynuką. Vėl kiškite į orkaitę ir kepkite dar kelias minutes, kol tryniai pradės tirštėti.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)