Ingredientai:
250 g maltos jautienos
250 g maltos kiaulienos
3 skiltelės česnako
2 pomidorai
1 poras
1 skardinė konservuotų kukurūzų
1 pakelis šaldytos mielinės tešlos
1 kiaušinis aptepimui
1 paprika
250 g fermentinio sūrio
Maltą mėsą apkepti su poru ir česnaku. Suberti ir patroškinti likusius ingredientus: smulkintą papriką, konservuotusu kukurūzus, smulkintus pomidorus. Padruskinti ir papipirinti. Vėliau paidinus ugnį kepti kol nugaruos skystis. Į vos pravėsusią masę suberti tarkuotą fermentinį sūrį, kuris sujungs visą masę.
Iš tešlos iškočioti 2 apskritimus. Ant vieno iš jų sudėlioti įdarą kaip parodyta paveikslėlyje (raudona spalva – įdaras):
Užkloti antru tešlos apskritimu ir ties centru užvožti dubenėlį, suspausti kraštus ir supjaustyti iki centro dalimis: