Ingredientai:

250 g maltos jautienos
250 g maltos kiaulienos
3 skiltelės česnako
2 pomidorai
1 poras
1 skardinė konservuotų kukurūzų
1 pakelis šaldytos mielinės tešlos
1 kiaušinis aptepimui
1 paprika
250 g fermentinio sūrio

Maltą mėsą apkepti su poru ir česnaku. Suberti ir patroškinti likusius ingredientus: smulkintą papriką, konservuotusu kukurūzus, smulkintus pomidorus. Padruskinti ir papipirinti. Vėliau paidinus ugnį kepti kol nugaruos skystis. Į vos pravėsusią masę suberti tarkuotą fermentinį sūrį, kuris sujungs visą masę.

Iš tešlos iškočioti 2 apskritimus. Ant vieno iš jų sudėlioti įdarą kaip parodyta paveikslėlyje (raudona spalva – įdaras):

Užkloti antru tešlos apskritimu ir ties centru užvožti dubenėlį, suspausti kraštus ir supjaustyti iki centro dalimis:

Kiekvieną iš dalių atskirti ir pasukti 90 laipsnių kampu. Aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 220 laipsnių karščio orkaitėje, kol tešla gražiai apskrus (apie 20-30 minučių).
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)