1 didelę kopūsto galvą supjausčiau, 4 morkas sutarkavau, užpyliau ant jų daržovių patiekalų prieskonių ir visą masę užpyliau verdančiu vandeniu, uždengus palaikiau 30 min. Per tą laiką išviriau marinatą:
vanduo, actas, cukrus, druska, svogūno galva, pipirai (galima dėt kmynų, lauro lapų, kas mėgsta) ir paskui tą marintą užpyliau ant nusunktų kopūstų-morkų masės ir ant viršaus dar užpjausčiau obuolio mažais gabaliukais.

Pravėsusius užsukau dangteliais ir į šaldytuvą.

Sima

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)