4 porcijoms reikės:

800 g baklažanų,
80 g raudonųjų svogūnų,
200 g pomidorų,
4 skiltelių česnako,
0,5 šaukštelio druskos,
2 šaukštelių aitriųjų paprikų padažo,
1 šaukšto aliejaus.

Kaip gaminti:

Baklažanus supjaustykite stambiais (5 ir 5 cm) kubeliais, apkepkite keptuvėje giliais kraštais, kol paskrus. Paskui suberkite į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis, išimkite sėkleles. Česnakus ir svogūnus smulkiai supjaustykite. Sumaišykite daržoves. užpilkite padažu ir aliejumi, uždenkite dangčiu ir palikite 2 – 3 valandoms kambario temperatūroje marinuotis.

Skanaus!

Mėgstate gaminti? Atsiųskite savo receptą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją