4 porcijoms reikės:
800 g baklažanų,
80 g raudonųjų svogūnų,
200 g pomidorų,
4 skiltelių česnako,
0,5 šaukštelio druskos,
2 šaukštelių aitriųjų paprikų padažo,
1 šaukšto aliejaus.
Kaip gaminti:
Baklažanus supjaustykite stambiais (5 ir 5 cm) kubeliais, apkepkite keptuvėje giliais kraštais, kol paskrus. Paskui suberkite į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis, išimkite sėkleles. Česnakus ir svogūnus smulkiai supjaustykite. Sumaišykite daržoves. užpilkite padažu ir aliejumi, uždenkite dangčiu ir palikite 2 – 3 valandoms kambario temperatūroje marinuotis.
Skanaus!
Mėgstate gaminti? Atsiųskite savo receptą!