Jums reikės:

2 kg žalių pomidorų
100 g morkų
100 g svogūnų
100 g acto 9 proc.
100 g cukraus
100 g aliejaus
30 g (šaukštas) druskos

Visas daržoves supjaustykite, pilkite ant jų actą, cukrų, druską, karštą aliejų, išmaišykite ir palikite 6-12 val. Po to pakaitinkite ir sudėkite į įvarius, pakaitintus stiklainius ir užsukite. Puikus garnyras žiemai!

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)