Reikės:

500 g putino uogų
150 g medaus

Gaminimo būdas:

Uogas kruopščiai perrenkame, nuplauname ir sudedame į puodą. Ant vidutinės ugnies verdame uogas apie 15 minučių, tada nukeliame jas nuo ugnies ir nusunkiame. Taip pašaliname nereikalingas sėklytes.

Tada sudedame uogas atgal į puodą, įmaišome medų ir kaitiname dar 15 minučių. Išpilstome uogienę į nedidelius stiklainius, uždengiame, bet neužsukame, dangteliais ir, sudėję į puodą su vandeniu, pasterizuojame bent 20 minučių.

Tada sandariai užsukame dangtelius, apvertę ant jų pastatome stiklainius ir leidžiame jiems atvėsti.

Aistė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)