Marinatas: 0,5 litro vandens, 1 desertinis šaukštas druskos, 1 desertinis šaukštas cukraus, 4 valgomi šaukštai acto. Prieskoniai-kvapieji pipirai, lauro lapeliai, krapų koteliai.

Grybus nuvalyti, apvirti apie 10-15 min. Nupilam skystį, kuriame virė. Dedam vėl į puodą, užpilame marinatu ir verdame apie 30 min. Dedame į stiklainius ir užsukame.

Kristina

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)