Makaronai su krevetėmis ir žirneliais

 (3)
Mėgstantiems makaronus ir norintiems paįvairinti savo patiekalus.
© Recepto autorė

Reikės:

400 g makaronų,
2 skiltelės česnako,
250 g krevečių,
100 g šaldytų žirnelių,
pagal skonį pipirų ir druskos,
100 ml grietinėlės,
2 šaukštai sviesto.

Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakuotės.

Keptuvėje išlydome sviestą, pakepiname smulkintus česnakus, beriame krevetes, šaldytus žirnelius ir kepiname, kol krevetės ir žirneliai bus truputuką šilti. Pilame grietinėlę, beriame prieskonius ir vis pamaišydami paverdame 5 min.

Tiekiame užpylę padažą ant makaronų.

„Samčio užrašai“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Ypatingas uogų ir špinatų tortas (3)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justinai ir laukiame jūsų receptų.

Skaniausi vasaros pusryčiai (10)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Virginijai ir laukiame jūsų receptų.

Želė tortas su grietinėle

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.

Suktinukai su lašiša (6)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.

Tradicinė šaltiena su žirneliais

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.