Makaronai su krevetėmis ir žirneliais

 (3)
Mėgstantiems makaronus ir norintiems paįvairinti savo patiekalus.
© Recepto autorė

Reikės:

400 g makaronų,
2 skiltelės česnako,
250 g krevečių,
100 g šaldytų žirnelių,
pagal skonį pipirų ir druskos,
100 ml grietinėlės,
2 šaukštai sviesto.

Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakuotės.

Keptuvėje išlydome sviestą, pakepiname smulkintus česnakus, beriame krevetes, šaldytus žirnelius ir kepiname, kol krevetės ir žirneliai bus truputuką šilti. Pilame grietinėlę, beriame prieskonius ir vis pamaišydami paverdame 5 min.

Tiekiame užpylę padažą ant makaronų.

„Samčio užrašai“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Žuvis, troškinta žaliajame petražolių padaže

Šis receptas atsiųstas konkursui „Lengviau ir skaniau“ Dėkojame Liucijai ir laukiame jūsų receptų.

Marcipanas. Ko nežinojote apie šį didikų vertintą skanėstą (3)

Konditerijos gaminiai – ne tik prisiekusių smaližių džiaugsmas, bet ir kiekvieno virtuvės meistro pasididžiavimas. Yra vienas desertas, sukeliantis daugiausiai diskusijų dėl savo paslaptingos kilmės istorijos – tai marcipanas, Lietuvoje gyvuojantis daugiau nei 400 metų.

Varškės apkepas su natūraliu jogurtu (2)

Niekas negali atsispirti šiam varškės apkepui!

Avižų ir uogų pusryčiai

Maistingų, saldžių pusryčių receptas su avižomis.

Varškėčiai su spanguolėmis (6)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Lengviau ir skaniau“ Dėkojame Giedrei ir laukiame jūsų receptų.