Liulia kebabas

 (7)
Nepamirškite pomidorų padažo!
© Shutterstock nuotr.

5 – 7 porcijos / 90 min. / 390 kcal.

Reikės:

0,5 kg avienos;
20 g avienos riebalų;
4 svogūnų;
Paprikos;
Kalendros;
Šviežios kalendros;
Maltų juodųjų pipirų;
Druskos.

Paruošimas:

Mėsą, riebalus ir svogūnus sumalkite mėsmale. Pridėkite smulkintos paprikos, kalendros, įberkite maltos kalendros, pipirų ir druskos. Dar kartą permalkite mėsmale.

Minkykite faršą 5 min. Sudėkite į dubenį ir palikite šaldytuve 2 val.
Sudrėkinkite delnus šaltu vandeniu, iš faršo formuokite rutulius, o tuomet ištempkite juos iki maždaug 10 cm ilgio dešrelės.

Suverkite šias dešreles išilgai ant medinių iešmelių.

Kepkite keptuvėje 10 – 15 min., nuolat vartydami. Patiekite su pomidorų padažu, ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.

Skanaus!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Paskanaukime: naminiai kibinai su viščiukų šlaunelių mėsos įdaru (3)

Žinoma virtuvės šefė ir grilio meistrė Halina Bovševič siūlo pasigaminti kibinus su liesesne ir sveikesne - viščiukų šlaunelių mėsa. Paskanaukime!

Vakarienė visai be jokio sąžinės graužimo (5)

Šis receptas yra atsiųstas konkursui „Valgau be sąžinės graužimo“. Kviečiame dalyvauti ir jus!

Orkaitėje kepti bulviniai blynai (11)

Šis receptas yra atsiųstas konkursui „Valgau be sąžinės graužimo“. Kviečiame dalyvauti ir jus!

Sveikesnis Vienos kepsnys (7)

Visi puikiai žinome, kad Vienos šniceliai yra kepami iš veršienos, bet gali būti ir pigesni variantai iš kiaulienos ar kalakutienos.

Bedarbis pyragas (15)

Angliškai šitas pyragas vadinasi „Do Nothing Cake“, neva, net nereikia nieko daryti. Tad mes jį pavadinome „Bedarbiu“.