Liulia kebabas

 (7)
Nepamirškite pomidorų padažo!
© Shutterstock nuotr.

5 – 7 porcijos / 90 min. / 390 kcal.

Reikės:

0,5 kg avienos;
20 g avienos riebalų;
4 svogūnų;
Paprikos;
Kalendros;
Šviežios kalendros;
Maltų juodųjų pipirų;
Druskos.

Paruošimas:

Mėsą, riebalus ir svogūnus sumalkite mėsmale. Pridėkite smulkintos paprikos, kalendros, įberkite maltos kalendros, pipirų ir druskos. Dar kartą permalkite mėsmale.

Minkykite faršą 5 min. Sudėkite į dubenį ir palikite šaldytuve 2 val.
Sudrėkinkite delnus šaltu vandeniu, iš faršo formuokite rutulius, o tuomet ištempkite juos iki maždaug 10 cm ilgio dešrelės.

Suverkite šias dešreles išilgai ant medinių iešmelių.

Kepkite keptuvėje 10 – 15 min., nuolat vartydami. Patiekite su pomidorų padažu, ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.

Skanaus!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų

4 ingredientai, 4 žingsneliai ir Jūsų blyneliai jau garuoja ant stalo! Paprasčiau ir būti negali. Šie blyneliai skirti sveikiems ir sotiems pusryčiams ir ypač tiems, kas sportuoja ir skiria ypatingą dėmesį kūno linijoms.

Skanieji medaus sausainiai

Sausainiai greitai pagaminami, įtrūkę ir tikrai skanūs.

Pikantiška žuvienė

Sriuba pavyko labai skani.

Kepenėlės su daržovėmis (4)

Tai turėjo būti salotos, bet mūsų šeimai puikiai tiko pietums, nes patiekalas su bulvių koše buvo labai sotus.

Ešerio filė švelniame padaže (2)

Ši žuvytė mums labai patiko. Labai skanus, nors ir paprastas padažas čia puikiai tiko.