Reikės:

1 stiklinė miltų,
1,5 stiklinės vandens,
2 kiaušiniai,
žiupsnelis druskos,
3 šaukštai aliejaus.

Įdarui:

10 krabų lazdelių,
2 virti kiaušiniai,
100 g fermentinio sūrio,
2–3 šaukštai majonezo.

Į dubenį suberiame miltus, druską, pilame vandenį, įkuliame kiaušinius, viską gerai išmaišome. Įpilame 3 šaukštus aliejaus ir lengvai permaišome. Keptuvę ištepame aliejumi ir kepame lietinius.

Į dubenį sudedame nedideliais kubeliais supjaustytas krabų lazdeles ir kiaušinius, įtarkuojame fermentinį sūri, dedame kelis šaukštus majonezo. Viską išmaišome.

Įdarą dedame ant lietinio blyno, susukame kaip patinka ir dar šiek tiek apkepame keptuvėje.

Galima valgyti su padažu, bet kaip minėjau, mums jo nereikėjo.