Ingredientai:
500 gramų liesos varškės
200 gramų braškių ar kitų uogų (gali būti šaldytos)
Pusė stiklinės pieno
2 bananai
50 gramų tamsaus karčiojo šokolado
2 valgomieji šaukštai šviežiai užpiltos kavos
Paruošimas:
Supjaustykite bananus ir braškes. Varškę ir pieną plaktuvėje išplakite iki kreminės konsistencijos. Įpilkite du valgomuosius šaukštus kavos. Ant didelės formos plokščiu dugnu išdėliokite trečdalį bananų. Toliau sudėkite trečdalį braškių, tarkuoto šokolado ir varškės masės.
Paskui sluoksnius kartokite iš naujo. Paskutinis sluoksnis turi būti varškė ir tarkuotas šokoladas. Papuoškite tortą braškėmis ir padėkite į šaldytuvą keturioms valandoms ar, dar geriau, visai nakčiai.
Skanaus!