Lavašo suktinukai su 2 rūšių įdaru

 (1)
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“. Kviečiame dalyvauti ir jus!
Lavašo suktinukai su 2 rūšių įdaru
© Asmeninio albumo nuotr.

Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena

rūkyta vištiena
pomidorai (2 vnt.)
majonezas (3-4 v.š.)
didelis lavašas (1 lapas)
salotos (gūžė)
tarkuotas kietasis sūris (sauja)
pipirai

Vištieną susmulkinti, sumaišyti su smulkiai pjaustytais pomidorais, majonezu ir sūriu, pagardinti pipirais. Lavašą pjauti į keturias dalis, kiekvieną dalį iškloti salotų lapais ir po lygiai paskirstyti įdarą. Lavašus susukti ir porai valandų dėti į šaldytuvą. Tiekiant supjaustyti vienodo storio gabaliukais. Skanaus!

Lavašo suktinukai su 2 rūšių įdaru
© Asmeninio albumo nuotr.

Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis

lydytas sūris (indelis)
majonezas (1-2 v.š.)
lavašas
krabų lazdelės
smulkinti krapai

Lydytą sūrį išsukti su keliais šaukštais majonezo, kad lengviau teptųsi. Aptepti juo lavašą, ant viršaus paskirstyti kapotas krabų lazdeles, pabarstyti smulkintais krapais ir susukti į ritinėlį. Apvynioti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą bent kelioms valandoms. Tiekiant supjaustyti vienodo storio gabaliukais. Skanaus!

www.DELFI.lt
Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Receptai

Trys būdai, kaip paruošti karštą bulvių garnyrą

Ruošiantis šiltam savaitgaliui tikru galvosūkius tampa ne tik mėsos marinavimas, bet ir klausimas, kokį vaizdų ir skanų garnyrą patiekti.

Kvapni naminė ruginė duona (12)

Prieš kelias savaites aprašiau raugo ruginei duonai gamybą (receptas čia), o dabar tęsiu pažadą parašyti kaip kepu ruginę duoną. Patikėkite, tikro skonio ieškojau labai ilgai, todėl ilgai neaprašiau rodosi paprastos duonos kepimo. Mūsų skoniui tinkamiausia duona su rūgštele, sėklomis ir traškia pluta.

Vaisių salotos su rabarbarais

Rabarbarai jau išskleidė lapų skėčius, kotai sustambėjo ir tiesiog prašosi būti suvalgomi. Kompotas išvirtas, trupininis pyragas iškeptas, termiškai apdorotų rabarbarų užteks, o žali kotų gabaliukai puikiai pavaduoja citriną vaisių salotose.

„Piemenėlių blynai“ (7)

Pavadinimas šio patiekalo yra „Piemenėlių blynai“, nors tiesą sakant skonis ir vaizdas man labiau priminė „čeburkblynį“, nei blynus. Pabandžiau, paragavau, nenusivyliau, tik tešla buvo labai jau neklusni, tikriausiai padauginau miltų.