Lavašo suktinukai su 2 rūšių įdaru

 (1)
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“. Kviečiame dalyvauti ir jus!
Lavašo suktinukai su 2 rūšių įdaru
© Asmeninio albumo nuotr.

Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena

rūkyta vištiena
pomidorai (2 vnt.)
majonezas (3-4 v.š.)
didelis lavašas (1 lapas)
salotos (gūžė)
tarkuotas kietasis sūris (sauja)
pipirai

Vištieną susmulkinti, sumaišyti su smulkiai pjaustytais pomidorais, majonezu ir sūriu, pagardinti pipirais. Lavašą pjauti į keturias dalis, kiekvieną dalį iškloti salotų lapais ir po lygiai paskirstyti įdarą. Lavašus susukti ir porai valandų dėti į šaldytuvą. Tiekiant supjaustyti vienodo storio gabaliukais. Skanaus!

Lavašo suktinukai su 2 rūšių įdaru
© Asmeninio albumo nuotr.

Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis

lydytas sūris (indelis)
majonezas (1-2 v.š.)
lavašas
krabų lazdelės
smulkinti krapai

Lydytą sūrį išsukti su keliais šaukštais majonezo, kad lengviau teptųsi. Aptepti juo lavašą, ant viršaus paskirstyti kapotas krabų lazdeles, pabarstyti smulkintais krapais ir susukti į ritinėlį. Apvynioti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą bent kelioms valandoms. Tiekiant supjaustyti vienodo storio gabaliukais. Skanaus!

www.DELFI.lt
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Vištiena įtampai mažinti su Džiugu Siaurusaičiu (3)

Šį kartą „Nuotaikų virtuvėje“ – vištienos receptas, padėsiantis atsikratyti taip dažnai šiandien žmones kamuojančios įtampos. Šefas iš Italijos Gian Luca Demarco kartu su laidų vedėju Džiugu Siaurusaičiu siūlo išskirtinį ramybę suteikiantį sveikai ir laimingai augusios vištienos receptą!

Kaimiška grybienė (6)

Skaniausia su tikrais miško grybais, jei tik jų turite.

Besiruošiant didžiausioms metų šventėms – trys karališki patiekalai (2)

Žiemą ne tik drabužiai tampa šiltesni, paįvairinti sotesniais patiekalais norisi ir savo meniu.

G. Vilpišausko „Virtuvės užkariavimo menas“: po šios knygos nebereikės valgių receptų (10)

Jeigu sugebate prisvilinti net vandenį, geriau mirsite badu nei kaisite puodus, svarbiausias numeris jūsų telefone – maisto pristatymo į namus, jums reikia šios knygos!

Patarimai, kaip gardžiai paruošti žuvį (6)

„Valgykite daugiau žuvies!“ – visos kaip viena tvirtina įvairios sveikatos organizacijos. Visgi šioms rekomendacijoms kol kas paklūsta retas lietuvis, o likusieji dažniausiai atkerta: „Juk mėsa daug skaniau“. Tuo tarpu gero maisto ekspertai blankią lietuvių meilę žuviai aiškina klaidingu pirmuoju įspūdžiu. „Daugeliui mūsų žuvis atrodo neskani, nes, pavyzdžiui, vaikystėje valgėme prastos žuvies, ar nežinome, kaip tinkamai ją išsirinkti ir paruošti“, – tvirtina sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė.