Lavašo suktinukai su 2 rūšių įdaru

 (1)
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“. Kviečiame dalyvauti ir jus!
© Asmeninio albumo nuotr.

Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena

rūkyta vištiena
pomidorai (2 vnt.)
majonezas (3-4 v.š.)
didelis lavašas (1 lapas)
salotos (gūžė)
tarkuotas kietasis sūris (sauja)
pipirai

Vištieną susmulkinti, sumaišyti su smulkiai pjaustytais pomidorais, majonezu ir sūriu, pagardinti pipirais. Lavašą pjauti į keturias dalis, kiekvieną dalį iškloti salotų lapais ir po lygiai paskirstyti įdarą. Lavašus susukti ir porai valandų dėti į šaldytuvą. Tiekiant supjaustyti vienodo storio gabaliukais. Skanaus!

Lavašo suktinukai su 2 rūšių įdaru
© Asmeninio albumo nuotr.

Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis

lydytas sūris (indelis)
majonezas (1-2 v.š.)
lavašas
krabų lazdelės
smulkinti krapai

Lydytą sūrį išsukti su keliais šaukštais majonezo, kad lengviau teptųsi. Aptepti juo lavašą, ant viršaus paskirstyti kapotas krabų lazdeles, pabarstyti smulkintais krapais ir susukti į ritinėlį. Apvynioti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą bent kelioms valandoms. Tiekiant supjaustyti vienodo storio gabaliukais. Skanaus!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Šiltos žiedinio kopūsto ir pievagrybių salotos (5)

Šios salotos puikiai atstos ir antrą patiekalą, nes yra labai sočios. Darbo nėra daug, o skonis, toks, kad nesuprasi ką valgai. Tikrai vertos būti pagaminamos ir suvalgytos.

Vištiena raugintų kopūstų patale

Darbo nedaug, o skonis... Skonis priklauso nuo kopūstų. Teko šį patiekalą valgyti pas vienus giminaičius ir kopūstai viską sugadino. Naudoju stiklainiuose esančius raugintus kopūstus ir jie niekada nenuvylė.

Kaimiškos pavasario salotos

Paprastos salotos, kurios tiks lieknėjantiems. Produktų šioms salotoms kiekviena šeimininkė ras savo virtuvėje.

Kavos ūkiai Kolumbijoje: kaip iki mūsų puodelio atkeliauja šviežios kavos pupelės? (3)

Kolumbijos kava visame pasaulyje vertinama už savitą ir išgrynintą skonį, o didžioji jos dalis užauginama mažose šeimyninėse plantacijose. Vienai iš tokių plantacijų jau 22 metus vadovauja Heber Sarria, kuris yra jau trečios savo šeimos kartos atstovas, tęsiantis savo protėvių kavos verslą. Anot jo, kavą Kolumbijoje pradedama gerti jau vaikystėje, tad nebestebina faktas, kad Kolumbijoje ją augina 550 tūkst. šeimų, o su kavos pramone susiję dar du milijonai gyventojų.

Spalvingas portugališkas troškinys (2)

Siūlome pamatyti, kaip gaminamas tradicinis portugališkas troškinys kataplana. Jūros gėrybės, daržovės, čiorisas ir ryškiausios spalvos – vienoje lėkštėje.