Lavašo suktinukai su 2 rūšių įdaru

 (1)
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“. Kviečiame dalyvauti ir jus!
© Asmeninio albumo nuotr.

Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena

rūkyta vištiena
pomidorai (2 vnt.)
majonezas (3-4 v.š.)
didelis lavašas (1 lapas)
salotos (gūžė)
tarkuotas kietasis sūris (sauja)
pipirai

Vištieną susmulkinti, sumaišyti su smulkiai pjaustytais pomidorais, majonezu ir sūriu, pagardinti pipirais. Lavašą pjauti į keturias dalis, kiekvieną dalį iškloti salotų lapais ir po lygiai paskirstyti įdarą. Lavašus susukti ir porai valandų dėti į šaldytuvą. Tiekiant supjaustyti vienodo storio gabaliukais. Skanaus!

Lavašo suktinukai su 2 rūšių įdaru
© Asmeninio albumo nuotr.

Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis

lydytas sūris (indelis)
majonezas (1-2 v.š.)
lavašas
krabų lazdelės
smulkinti krapai

Lydytą sūrį išsukti su keliais šaukštais majonezo, kad lengviau teptųsi. Aptepti juo lavašą, ant viršaus paskirstyti kapotas krabų lazdeles, pabarstyti smulkintais krapais ir susukti į ritinėlį. Apvynioti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą bent kelioms valandoms. Tiekiant supjaustyti vienodo storio gabaliukais. Skanaus!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Gardusis Jamie Oliverio omletas (6)

Tai skanūs pusryčiai, pietūs ar vakarienė vos per kelias minutes. Omletą galima valgyti vieną ar su daržovėmis – tai didelių pastangų nereikalaujantis, tačiau puikus patiekalas.

Ispaniško kumpio pjaustymo menas: kokio storio turi būti tobulas griežinėlis? (9)

Valensija – nuolatos šurmuliuojantis pietinės Ispanijos metropolis. Miesto centre esančioje dengtoje turgavietėje galima rasti garsiojo ispaniško kumpio. Norint profesionaliai plonai supjaustyti ne vienam lietuviui puikiai žinomą kumpį, reikia daug praktikos.

Žiemos salotos su medumi

Šios šviežios salotos viduržiemį leis pajusti vasaros skonį.

Aguonų vyniotinis (2)

Skanus lietuviškas aguonainis.

Keptos vištos kepenėlės (14)

Šį kartą pasiūlysiu vieną mėgstamiausių mano ir sūnaus patiekalų – keptas kepenėles, aš valgau su visais priedais (keptais svogūnais, keptais obuoliais, net bulvėmis, o jei dar rauginto naminio agurko yra, tada jau tobula), o sūnus jas mėgsta be jokių priedų ir dideliais kiekiais.