Lavašo suktinukai su 2 rūšių įdaru

 (1)
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“. Kviečiame dalyvauti ir jus!
© Asmeninio albumo nuotr.

Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena

rūkyta vištiena
pomidorai (2 vnt.)
majonezas (3-4 v.š.)
didelis lavašas (1 lapas)
salotos (gūžė)
tarkuotas kietasis sūris (sauja)
pipirai

Vištieną susmulkinti, sumaišyti su smulkiai pjaustytais pomidorais, majonezu ir sūriu, pagardinti pipirais. Lavašą pjauti į keturias dalis, kiekvieną dalį iškloti salotų lapais ir po lygiai paskirstyti įdarą. Lavašus susukti ir porai valandų dėti į šaldytuvą. Tiekiant supjaustyti vienodo storio gabaliukais. Skanaus!

Lavašo suktinukai su 2 rūšių įdaru
© Asmeninio albumo nuotr.

Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis

lydytas sūris (indelis)
majonezas (1-2 v.š.)
lavašas
krabų lazdelės
smulkinti krapai

Lydytą sūrį išsukti su keliais šaukštais majonezo, kad lengviau teptųsi. Aptepti juo lavašą, ant viršaus paskirstyti kapotas krabų lazdeles, pabarstyti smulkintais krapais ir susukti į ritinėlį. Apvynioti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą bent kelioms valandoms. Tiekiant supjaustyti vienodo storio gabaliukais. Skanaus!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Tradicinės Cezario salotos (3)

Cezario salotos pažįstamos daugeliui, tačiau, ar žinote, kokia yra šių salotų istorija bei tradicinis paruošimo būdas?

Apelsininė vištiena su medumi

Norėtumėte kažko skanaus ir paprasto? Nenorite ilgai stovėti prie viryklės? Puiku. Siūlau jums patiekalą, kurį pagaminsite greitai ir dar greičiau suvalgysite.

Kaip panaudoti kiaušinius, kad netektų išmesti: 3 Nidos Degutienės receptai (1)

Šventės baigėsi, o margučiai - ne. Ką daryti? Pasak Nidosrecetai.lt autorės Nidos Degutienės, jeigu kiaušiniai buvo virti Velykoms ir laikomi šaldytuve, jie yra saugūs valgyti ir po švenčių.

Ruošiamės Velykoms: gudrybės ir patarimai

TOP 8 svarbiausi patarimai prieš ruošiantis gražiausiai pavasario šventei. Kaip atskirti kiaušinis virtas ar žalias, šviežas ar ne. Kiek laiko virti kiaušinius ir kuo skiriasi balti kiaušiniai nuo rudų. Sužinosite, kaip natūraliomis priemonėmis nudažyti kiaušinius įvairiausiomis spalvomis.

Gardusis kiaulienos kepsnys su citrininiu padažu (2)

Velykų stalui - sultingas ir gardus kepsnys!