Reikės:

4 gabaliukų šviežios lašišos filė,
1 didelės bulvės,
druskos ir pipirų pagal skonį,
1 valg. šaukšt. citrinos sulčių,
aliejaus kepimui.

Lašišos filė pasūdyti, apibarstyti šviežiai maltais pipirais ar kitais mėgstamais prieskoniais ir palikti pastovėti 15-20 min.

Bulvę nulupti ir supjaustyti plonyčiais, beveik permatomais griežinėliais ir apdėlioti jais kiekvieną lašišos gabalėlį.

Gerai įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir leiskite jam įkaisti. Bulvių griežinėlius stipriai prispauskite prie žuvies ir dėkite kepti. Kepkite 5 min. ant stiprios ugnies, paskui tiek pat kepkite kitą lašišos pusę.

Lašišos kepsnelius patiekite karštus su daržovėmis.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją