Krabų lazdelių užtepėlė

 (14)
Paprasta, bet labai skani, viena iš sūresnių užtepėlių. Gaminau pirmą kartą ir tikrai gaminsiu dar ir dar.
Krabų lazdelių užtepėlė
© Asmeninio albumo nuotr.

Reikės:

10 krabų lazdelių;
50 g raudonų ikrų;
2-3 v. š. majonezo;
60 g fermentinio sūrio;
pracūziško batono.

Eiga:

Orkaitėje paskrudiname prancūzišką batoną. Į dubenėlį suberiame ikrus, smulkiai pjaustytas krabų lazdeles, smulkiai tarkuotą sūri, dedme majonezą ir viską gerai išmaišome. Gautą masę tepame ant batono.

Skanaus!

„Šokiai virtuvėje“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Kiaulienos plovas (5)

Kas galėtų atsisakyti dubenėlio garuojančio ir skanaus plovo? Lietuvoje turbūt būtų sunku rasti lietuvį, kuris nemėgtų plovo. Nors plovas ypač populiarus daugybėje Azijos, Balkanų ir kitose aplinkinėse šalyse, Lietuva taipogi nėra išimtis.

Avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų (3)

4 ingredientai, 4 žingsneliai ir Jūsų blyneliai jau garuoja ant stalo! Paprasčiau ir būti negali. Šie blyneliai skirti sveikiems ir sotiems pusryčiams ir ypač tiems, kas sportuoja ir skiria ypatingą dėmesį kūno linijoms.

Skanieji medaus sausainiai

Sausainiai greitai pagaminami, įtrūkę ir tikrai skanūs.

Pikantiška žuvienė (10)

Sriuba pavyko labai skani.

Kepenėlės su daržovėmis (3)

Tai turėjo būti salotos, bet mūsų šeimai puikiai tiko pietums, nes patiekalas su bulvių koše buvo labai sotus.