Krabų lazdelių užtepėlė

 (14)
Paprasta, bet labai skani, viena iš sūresnių užtepėlių. Gaminau pirmą kartą ir tikrai gaminsiu dar ir dar.
Krabų lazdelių užtepėlė
Krabų lazdelių užtepėlė
© Asmeninio albumo nuotr.

Reikės:

10 krabų lazdelių;
50 g raudonų ikrų;
2-3 v. š. majonezo;
60 g fermentinio sūrio;
pracūziško batono.

Eiga:

Orkaitėje paskrudiname prancūzišką batoną. Į dubenėlį suberiame ikrus, smulkiai pjaustytas krabų lazdeles, smulkiai tarkuotą sūri, dedme majonezą ir viską gerai išmaišome. Gautą masę tepame ant batono.

Skanaus!

„Šokiai virtuvėje“
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Naminė saldžiarūgštė cukinija

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano mėgstamiausias konservavimo receptas“. Dėkojame Sandrai ir laukiame jūsų receptų.

Kaip paruošti grybai lengviau virškinami? (6)

"Ar pakeptos grybų kepurėlės sunkiau virškinamos nei virti grybai? Kaip geriausia yra paruošti grybus vartojimui?",- klausia skaitytoja Marija.

Rūtos cukinija su česnaku (6)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano mėgstamiausias konservavimo receptas“. Dėkojame Daivai ir laukiame jūsų receptų.

„Rio skonis“ (V): kur naudojami sportininkų maisto likučiai? (1)

Kol maisto ir gėrimų tiekėjai bei mitybos specialistai sudaro specialias dietas 18 tūkstančių sportininkų, pareigūnų ir personalo darbuotojų Rio de Žaneiro Olimpiniame kaimelyje, dešimtys virėjų užsiima kuo kitu – komplekse likusį maistą paverčia patiekalais miesto benamiams.

Agurkai su pomidorų padažu (7)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano mėgstamiausias konservavimo receptas“. Dėkojame Gražinai ir laukiame jūsų receptų.