Krabų lazdelių užtepėlė

 (14)
Paprasta, bet labai skani, viena iš sūresnių užtepėlių. Gaminau pirmą kartą ir tikrai gaminsiu dar ir dar.
Krabų lazdelių užtepėlė
© Asmeninio albumo nuotr.

Reikės:

10 krabų lazdelių;
50 g raudonų ikrų;
2-3 v. š. majonezo;
60 g fermentinio sūrio;
pracūziško batono.

Eiga:

Orkaitėje paskrudiname prancūzišką batoną. Į dubenėlį suberiame ikrus, smulkiai pjaustytas krabų lazdeles, smulkiai tarkuotą sūri, dedme majonezą ir viską gerai išmaišome. Gautą masę tepame ant batono.

Skanaus!

„Šokiai virtuvėje“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Gardusis Jamie Oliverio omletas (6)

Tai skanūs pusryčiai, pietūs ar vakarienė vos per kelias minutes. Omletą galima valgyti vieną ar su daržovėmis – tai didelių pastangų nereikalaujantis, tačiau puikus patiekalas.

Ispaniško kumpio pjaustymo menas: kokio storio turi būti tobulas griežinėlis? (9)

Valensija – nuolatos šurmuliuojantis pietinės Ispanijos metropolis. Miesto centre esančioje dengtoje turgavietėje galima rasti garsiojo ispaniško kumpio. Norint profesionaliai plonai supjaustyti ne vienam lietuviui puikiai žinomą kumpį, reikia daug praktikos.

Žiemos salotos su medumi

Šios šviežios salotos viduržiemį leis pajusti vasaros skonį.

Aguonų vyniotinis (2)

Skanus lietuviškas aguonainis.

Keptos vištos kepenėlės (14)

Šį kartą pasiūlysiu vieną mėgstamiausių mano ir sūnaus patiekalų – keptas kepenėles, aš valgau su visais priedais (keptais svogūnais, keptais obuoliais, net bulvėmis, o jei dar rauginto naminio agurko yra, tada jau tobula), o sūnus jas mėgsta be jokių priedų ir dideliais kiekiais.