Krabų lazdelių užtepėlė

 (14)
Paprasta, bet labai skani, viena iš sūresnių užtepėlių. Gaminau pirmą kartą ir tikrai gaminsiu dar ir dar.
Krabų lazdelių užtepėlė
Krabų lazdelių užtepėlė
© Asmeninio albumo nuotr.

Reikės:

10 krabų lazdelių;
50 g raudonų ikrų;
2-3 v. š. majonezo;
60 g fermentinio sūrio;
pracūziško batono.

Eiga:

Orkaitėje paskrudiname prancūzišką batoną. Į dubenėlį suberiame ikrus, smulkiai pjaustytas krabų lazdeles, smulkiai tarkuotą sūri, dedme majonezą ir viską gerai išmaišome. Gautą masę tepame ant batono.

Skanaus!

„Šokiai virtuvėje“
Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Receptai

Skandinaviškas sūdytų agurkėlių receptas (22)

Daržovių derlius pildo mūsų stalus ir išplečia meniu. Vasara – puikus metas eksperimentuoti ir išbandyti naujus skonius.

Patiekalai iš mėlynių: pyragas ir lauktuvės žiemai (1)

Nuo vasaros karščių, jei tokius dar jaučiate, vėsą ir atgaivą rasite miške. Ten – žalumų platybės, samanų kilimai ir mėlynių gausa.

Greitai pagaminamas aviečių tortas (1)

Šis receptas atsiųsta konkursui „Skaniausias vasaros desertas“. Kviečiame dalyvauti ir jus!

Netradiciniai dešrainių receptai (3)

Liepos 23 visame pasaulyje minima kaip Tarptautinė dešrainių diena – nenuostabu, nes šio patiekalo receptų variacijų įvairiose šalyse yra nesuskaičiuojama galybė.

Virtiniai su mėlynėmis (6)

Virtiniams paruošti prireiks: 3 stiklinių miltų, 1 kiaušinio, vandens, 1 šaukšto sviesto, 3 stiklinių mėlynių, druskos.