Krabų lazdelių ir sūrio salotos

 (5)
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“. Kviečiame dalyvauti ir jus!
Krabų lazdelių ir sūrio salotos
© Asmeninio albumo nuotr.

krabų lazdelės (300 g)
tarkuotas sūris džiugas (pakelis)
kiaušiniai (3-4 vnt.)
majonezas
druska
pipirai
petražolės

Kiaušinius, krabų lazdeles supjaustyti smulkiais kubeliais, berti dalį sūrio, pipirus, druską, krėsti majonezą ir sumaišyti. Mišrainę dėti į lėkštę formuojant morkos formą, apibarstyti likusiu sūriu, puošti petražolėmis viršuje. Galima patiekti su skrebučiais ar trapučiais ir tepti ant jų kaip užtepėlę. Skanaus!

Krabų lazdelių ir sūrio salotos
© Asmeninio albumo nuotr.

Jurgita

www.DELFI.lt
Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Receptai

Čeburekai pagal iš kartos į kartą perduodamą receptą (2)

Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.

Balandėliai su grybais

Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.

Labai skanios salotos (1)

Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.

Vaikų džiaugsmas - ant griliaus kepti zefyrai (7)

Minkšti ir burnoje tirpstantys saldumynai, pavergę vaikų širdis ir skonių receptorius, – zefyrai. Tikras saldumynų karalius, puikiai tinkantis vasaros išvykoms ir ne tik. Dar neseniai Lietuvoje išpopuliarėjusį desertą žiemos metu daugelis įprato dėti į kakavą, o vasarą kepti ant laužo. Puikiu desertu iškylautojams šie purūs saldumynai taps ir iškepti ant griliaus.