Krabų lazdelių ir sūrio salotos

 (5)
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“. Kviečiame dalyvauti ir jus!
© Asmeninio albumo nuotr.

krabų lazdelės (300 g)
tarkuotas sūris džiugas (pakelis)
kiaušiniai (3-4 vnt.)
majonezas
druska
pipirai
petražolės

Kiaušinius, krabų lazdeles supjaustyti smulkiais kubeliais, berti dalį sūrio, pipirus, druską, krėsti majonezą ir sumaišyti. Mišrainę dėti į lėkštę formuojant morkos formą, apibarstyti likusiu sūriu, puošti petražolėmis viršuje. Galima patiekti su skrebučiais ar trapučiais ir tepti ant jų kaip užtepėlę. Skanaus!

Krabų lazdelių ir sūrio salotos
© Asmeninio albumo nuotr.

Jurgita

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Savaitgalio pusryčiai, kurių norėsis dar ne kartą

Įprastiems, darbo savaitės pusryčiams, dažniausiai renkamės ką nors greitai paruošiamo. Visiškai priešingi pusryčiai yra savaitgalį, kai galime daugiau laiko skirti pačiam gaminimo ir ragavimo procesui. Jeigu manote, kad paruošti gardžius, sočius ir neįprastus pusryčius sudėtinga – klystate.

Lengvas pyragas su varškės ir bananų įdaru (4)

Gaivus ir sotus pyragas patiks visai šeimai!

Močiutės bulviniai pyragėliai - kaip vaikystėje (6)

Ar ir jūsų močiutė tokius pyragėlius kepdavo vaikystėje? Neapsakomas gardumas!

Unikali sriuba – šiupininė, kaskart kitokia, bet pavyksta visuomet (8)

Šiupininė – patiekalas, kurį gaminant galima pasitelkti fantaziją, paeksperimentuoti su produktais. Sakoma, kad ją dažniausiai verda „po baliaus“, kai yra daug likusių produktų nuo šventinio stalo.

Kukuliukai su daržovėmis (4)

Kartais genialumas slypi paprastume. Puikūs pietūs mėsos mėgėjams.