Krabų lazdelių ir sūrio salotos

 (5)
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“. Kviečiame dalyvauti ir jus!
Krabų lazdelių ir sūrio salotos
© Asmeninio albumo nuotr.

krabų lazdelės (300 g)
tarkuotas sūris džiugas (pakelis)
kiaušiniai (3-4 vnt.)
majonezas
druska
pipirai
petražolės

Kiaušinius, krabų lazdeles supjaustyti smulkiais kubeliais, berti dalį sūrio, pipirus, druską, krėsti majonezą ir sumaišyti. Mišrainę dėti į lėkštę formuojant morkos formą, apibarstyti likusiu sūriu, puošti petražolėmis viršuje. Galima patiekti su skrebučiais ar trapučiais ir tepti ant jų kaip užtepėlę. Skanaus!

Krabų lazdelių ir sūrio salotos
© Asmeninio albumo nuotr.

Jurgita

www.DELFI.lt
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Naminė saldžiarūgštė cukinija (4)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano mėgstamiausias konservavimo receptas“. Dėkojame Sandrai ir laukiame jūsų receptų.

Kaip paruošti grybai lengviau virškinami? (6)

"Ar pakeptos grybų kepurėlės sunkiau virškinamos nei virti grybai? Kaip geriausia yra paruošti grybus vartojimui?",- klausia skaitytoja Marija.

Rūtos cukinija su česnaku (6)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano mėgstamiausias konservavimo receptas“. Dėkojame Daivai ir laukiame jūsų receptų.

„Rio skonis“ (V): kur naudojami sportininkų maisto likučiai? (1)

Kol maisto ir gėrimų tiekėjai bei mitybos specialistai sudaro specialias dietas 18 tūkstančių sportininkų, pareigūnų ir personalo darbuotojų Rio de Žaneiro Olimpiniame kaimelyje, dešimtys virėjų užsiima kuo kitu – komplekse likusį maistą paverčia patiekalais miesto benamiams.

Agurkai su pomidorų padažu (7)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano mėgstamiausias konservavimo receptas“. Dėkojame Gražinai ir laukiame jūsų receptų.