Krabų lazdelių ir sūrio salotos

 (5)
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“. Kviečiame dalyvauti ir jus!
Krabų lazdelių ir sūrio salotos
© Asmeninio albumo nuotr.

krabų lazdelės (300 g)
tarkuotas sūris džiugas (pakelis)
kiaušiniai (3-4 vnt.)
majonezas
druska
pipirai
petražolės

Kiaušinius, krabų lazdeles supjaustyti smulkiais kubeliais, berti dalį sūrio, pipirus, druską, krėsti majonezą ir sumaišyti. Mišrainę dėti į lėkštę formuojant morkos formą, apibarstyti likusiu sūriu, puošti petražolėmis viršuje. Galima patiekti su skrebučiais ar trapučiais ir tepti ant jų kaip užtepėlę. Skanaus!

Krabų lazdelių ir sūrio salotos
© Asmeninio albumo nuotr.

Jurgita

www.DELFI.lt
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Paslaptinga žuvis be kaulų, kurią labiausiai mėgo Mažosios Lietuvos žvejai (62)

„Apie žuvį reikia kalbėti tada, kai ji pasirodo mūsų vandenyse“,- sako „Šturmų Švyturio“ šefas Česlovas Žemaitis, virš restorano durų Užupyje keldamas septyntaškę vėliavą. Tai – ženklas, kad dabar pasirodė nėgė ir yra puiki proga paragauti šios žuvies patiekalų.

Kalėdų belaukiant: 3 gardžių meduolių receptai (1)

Kalėdų laukimas bei pasiruošimas šiai šventei, be abejonės, atneša kažkiek jaudulio, apmąstymų ir šilumos į kiekvienus namus. Turbūt sutiksite, kad meduoliai yra neatsiejama Advento bei pačių Kalėdų dalis. Namuose pasklinda malonus gvazdikėlių, kardamono bei cinamono kvapas, kuris švenčių laukimo nuotaika užkrečia visus šeimos narius.

Šventinis stalas: sveikesnis požiūris į tradicinius patiekalus (1)

Artėjančios gražiausios metų šventės šeimininkes kasmet verčia sukti galvą, kaip namo sugužėjusius šeimynykščius sutikti prie šventinio stalo, kuris būtų ir skanus, ir netikėtas, ir tuo pat metu tradicinis.

Lietuvių mėgstamas tortas „Juodasis miškas“ – bavarų pasididžiavimas (3)

Dauguma žmonių yra ragavę šokoladinio vyšnių torto su plakta grietinėle, bet turbūt ne daug kas žino, kad tai tradicinis bavarų gardumynas, gaminamas nuo 1930 m. „Juodasis miškas“ – pats populiariausias tortas Vokietijoje.

Silkės tortas (4)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Gardžiausi šventiniai žuvies patiekalai“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.