Reikės:

500 gr. kiaulienos faršo (galima naudoti ir kitokį),
250 gr. tarkuoto kopūsto šviežio (kotletams),
1 kiaušinis,
2 šaukštai majonezo,
krapų,
1 tarkuotas svogūnas,
2 šaukštai manų kruopų,
1 morka,
4 skiltelės česnako,
0,5 nedidelio kopūsto,
100 ml.grietinėlės,
druskos,
maltų pipirų.

Į faršą dedame tarkuotą kopūstą, tarkuotą svogūną, įmušame kiaušinį, dedame majonezą, prieskonius, manus ir smulkintus krapus. Labai gerai išminkome.

Įkaitintame aliejuje apkepame kotletukus. Iš šio kiekio man gavosi 10 nemažų kotletukų.

Į puodą dedame smulkintą kopūstą, riekutėmis pjaustyta morką, smulkintus česnakus.

Dedame kotletus, įpilame vandens, kad iki pusės apsemtu, ir troškiname iki kol suminkštėjo daržovės.

Iki pabaigos likus 5 min. įpyliau grietinėlę ir baigiau troškinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)