Konservuotos daržovės su peletrūnu

 (2)
Peletrūnas daržovėms suteiks malonų prieskonį.
Konservuotos daržovės
Konservuotos daržovės
© Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

4 kg pomidorų
6 saldžiųjų paprikų
2 baklažanų
2 svogūnų
Peletrūno
Druskos, cukraus pagal skonį
Augalinio aliejaus kepimui

Gamyba:

Nuplaukite pomidorus ir paprikas. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis, iš paprikų pašalinkite sėklas ir kotelius. Nulupkite svogūnus, nuplaukite baklažanus. Svogūnus ir baklažanus supjaustykite apskritimais.

Pomidorus, svogūnus ir paprikas sudėkite į vieną puodą ir troškinkite 15 min. Pridėkite peletrūno, druskos, cukraus (pagal skonį). Virkite dar 20 min. Baklažanus pabarstykite druska ir apkepkite keptuvėje, kol jie įgaus aukso spalvą.

Sudėkite baklažanus į troškintas daržoves ir viską atsargiai išmaišykite. Sukrėskite daržoves į sterilizuotus stiklainius, užsukite dangtelius. Stiklainius su daržovėmis apverskite aukštyn ir palikite, kol atvės.

Skanaus!

www.DELFI.lt
Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Receptai

Kvapnusis naminis skruzdėlynas

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano mėgstamiausias saldumynas“. Kviečiame dalyvauti ir jus!

Mėgstamiausios varškės spurgytės (2)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano mėgstamiausias saldumynas“. Kviečiame dalyvauti ir jus!

Kaip per 10 minučių suminkštinti avokadą (37)

Jums reikės: kepimo skardos, folijos ir kieto kaip akmuo avokado. Pataria purewow.com.

Burnoje tirpstantys šokoladiniai triufeliai (2)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano mėgstamiausias saldumynas“. Kviečiame dalyvauti ir jus!